Over ons


Als eerste zal ik mijzelf voorstellen: Ik ben Daan van Hövell, eigenaar en oprichter van M2e outdoor. M2e outdoor is officieel gestart in juli 2008. Mijn intrede in de buitensport is eigenlijk ontstaan vanuit de Scouting (een jeugdvereniging). Inmiddels geef ik al een heel aantal jaren leiding binnen deze vereniging. De naam M2e is een afkorting die staat voor More To Explore dit is een afgeleide van een Scoutingslogan.

De meeste activiteiten van onze Scoutinggroep waren al gericht op de buitensport, vaak begeleid door ingehuurde bedrijven. Zo kwam ik ook in contact met diverse buitensportbedrijven in de omgeving van Nistelrode (onze vestigingsplaats). Na een aantal jaren voor buitensportbedrijven gewerkt te hebben begon ik zelf wat spullen aan te schaffen en heb ik later besloten om zelfstandige te worden en zelf een buitensportbedrijf te starten.

Inmiddels zijn er vele materialen bij gekomen en dit blijft nog steeds groeien. Doordat we goede afspraken hebben met andere buitensportondernemers kunnen we onderling ook materialen van elkaar huren, zodat we een nog groter aanbod aan activiteiten kunnen bieden.

Daarnaast bieden we verschillende Arrangementen aan.

Het team is inmiddels behoorlijk uitgebreid met flexibele medewerkers. Alle medewerkers zijn super gemotiveerd en ieder heeft zijn of haar eigen specialiteiten. Door regelmatig diverse cursussen en opleidingen te volgen specialiseren we ons ook steeds meer op diverse activiteiten.

We zijn aangesloten bij Sport Institute Europe en erkend als Approved Member. Ook geven wij stagiaires graag de kans de praktijk bij ons te leren, daarom zijn wij SBB gecertificeerd.

Een goede en vooral spontane, vrolijke begeleiding vinden wij het allerbelangrijkst, zodat de activiteit die wij u bieden voor u een onvergetelijke ervaring wordt!

Team