Luchtkussens


Wij verhuren diverse Luchtkussens, deze kunt u zelf bij ons ophalen en terug brengen ( tenzij anders vermeld). Desgewenst kunnen wij u het transport en het plaatsen ook uit handen nemen.

Luchtkussenskussens dienen schoon en droog te zijn bij terugbrengen of op het moment dat het door ons wordt opgehaald (mits er andere afspraken over zijn gemaakt). Bij regen het luchtkussen hiertoe aan laten staan of geheel invouwen, nooit besproeien met water.

Een overzicht van het assortiment Luchtkussens vindt u hier.

Bij een opblaasbare inflatable wil je natuurlijk wel zeker weten dat niemand zich bezeert. Bij gebruik op harde ondergrond is het zelfs verplicht om schokabsorberende matten te gebruiken. Daarom kun je bij M2e Verhuur gecertificeerde foam valmatten huren. Het materiaal is van hoge kwaliteit en de valkussens zijn voorzien van velcro stroken zodat deze gemakkelijk aan elkaar te koppelen zijn. Deze valmatten zijn beschikbaar in 2 kleuren en zijn 100 x 200 cm groot.

Bij de in- en uitgang van het springkussens is een val mat het beste aan te raden. Hierbij geldt het advies om rondom de in/uit gang een meter aan valmatten te leggen.

Staat het opblaasbaar object op gras dan zijn valmatten niet nodig.

U kunt hier eenvoudig een aanvraag voor spellen doen door ze in “winkelmand” te plaatsen. Dit is enkel een offerte aanvraag, we nemen na de offerte aanvraag zo snel mogelijk contact met u op over de beschikbaarheid.