Arrangementen


Arrangementen

Kano fiets/step combi
Wat dacht u van een kanotocht combineren met een steptocht terug. Een leuke manier om terug te keren naar het beginpunt. Natuurlijk is dit ook in omgekeerde volgorde mogelijk. Of wat dacht u van een step- of fietstochtje met uw groep naar een restaurant waar u geniet van een heerlijke maaltijd. Bijvoorbeeld een overheerlijke pannekoek, culinair genieten à la carte of zelf uw eten bereiden tijdens een (pizza) kookworkshop of BBQ.

Temple Challange / Activiteiten
Onze activiteiten combineren met ons interactief binnen spel The Temple Challange is uiteraard prima mogelijk. Ze zijn onderling te combineren en uit te breiden met eten en drinken.

Step, foto-maak-speurtocht (in Nistelrode of Uden)
Gewapend met een stadskaart en een fototoestel gaat u per step het centrum van Nistelrode of Uden verkennen. In competitieverband gaat u opdrachten uitvoeren. Ook te boeken met horeca.

Meerkamp spellen (zeskamp spellen)
Wij verhuren diverse meerkampspellen, deze kunt u zelf begeleiden. Desgewenst kunnen wij de complete begeleiding op ons nemen. Natuurlijk kunnen wij u het transport ook uit handen nemen. De spellen zijn ook prima te combineren met een van onze andere activiteiten. Uitermate geschikt voor teamdag, school introductiedag, familidag of verenigingen.