Arrangementen


Arrangementen

Kano fiets/step combi
Wat dacht u van een kanotocht combineren met een steptocht terug. Een leuke manier om terug te keren naar het beginpunt. Natuurlijk is dit ook in omgekeerde volgorde mogelijk. Of wat dacht u van een step- of fietstochtje naar een restaurant waar u geniet van een heerlijke maaltijd. Bijvoorbeeld een overheerlijke pannekoek, culinair genieten à la carte of zelf uw eten bereiden tijdens een (pizza) kookworkshop of BBQ.

Temple Challange / Activiteiten
Onze activiteiten combineren met ons inetactief binnen spel The Temple Challange is uiteraard prima mogelijk. Ze onderling te combineren en uit te breiden met eten en drinken.

Step, foto-maak-speurtocht (in Nistelrode of Uden)
Gewapend met een stadskaart en een fototoestel gaat u per step het centrum van Nistelrode, Uden of Oss verkennen. In competitieverband gaat u opdrachten uitvoeren. Ook te boeken met horeca.

Meerkamp spellen (zeskamp spellen)
Wij verhuren diverse meerkampspellen, deze kunt u zelf begeleiden. Desgewenst kunnen wij de complete begeleiding op ons nemen. Natuurlijk kunnen wij u het transport ook uit handen nemen. De spellen zijn ook prima te combineren met een van onze andere activiteiten. Uitermate geschikt voor teamdag, school introductiedag, familidag of verenigingen.